CELOSTNA REŠITEV

Inštitut Prevent s celovito rešitvijo nudi pomoč in svetovanje na področju vzdrževanja, s katero svojim partnerjem zniža stroške, onesposobi korona virus in z njim povezane birokratske standarde, omogoči ekološko promocijsko priložnost, ob vsem tem pa nudi podporo in izobraževanje.

Svojim klientom zagotavlja prvovrstni sistem vzdrževanja, ki celostno poskrbi za vaše osebje, stranke, površine in zrak v prostorih.

Poleg vsega pa zagotovi tudi ekološko certificiranje, s katerim ustvari svojim partnerjem novo konkurenčno prednost in marketinško nišo, saj lahko svojim strankam ponudijo  očiščeno in dezinficirano  okolje na ekološki način.

Sporočite svojim strankam, da ste ekološko ozaveščeni, kar je v današnjem času as v rokavu pri odnosih z javnostjo.

Pridobite certifikat ekološke odličnosti in z njim promovirajte svojim strankam in širši javnosti svojo dejavnost kot 100% zdravju prijazno!

Ne pustite, da birokratski COVID-19 predpisi, ki jih bo v prihodnosti vedno več, uničijo vaš poslovni model. Bodite korak pred konkurenco in zavladajte nad najnovejšimi administrativnimi ovirami in kriteriji, ki jih je prinesel novi virus!

Razmišljajte dolgoročno s tem da izboljšajte svojo stroškovno strukturo in znižajte stroške čiščenja za več kot 50%!

Zaradi časovne efektivnosti prepolovite čas čiščenja in s tem zvišajte produktivnost čistilnega kadra!

Zaposlenim omogočite delo v zdravem in razkuženem okolju, brez škodljivih kemikalij, ki povzročajo številne alergije in bolezni.
Izboljšajte delovne pogoje čistilcem, da ne bodo vdihavali strupenih kemikalij, ki vodijo do slabega počutja, nizke produktivnosti ter bolniške odsotnosti.

Naša celovita rešitev je logična investicija, s katero boste dolgoročno prihranili. Če izračunate koliko denarja porabite za kemikalije ki ubijajo vaše zdravje in znižujejo produktivnost kadra, boste vedno prišli do zaključka, da se investicija v EV kmalu povrne.

Vaše stranke se bodo k vam z veseljem vračale v ekološko, čisto ter »covid-free« okolje in bile pripravljeni zaradi dodane vrednosti plačati več!  

Kot del celovite rešitve našim strankam pomagamo z visokotehnološko inovacijo za filtriranje zraka.

Naprava z imenom Airocide je tehnologija zasnovana s strani NASE, v celoti narejena v Združenih državah Amerike.

Je najvišje uvrščeni brezfilterni prečiščevalec zraka, ki razgrajuje in odstranjuje hlapne organske spojine in pline z napredno nano tehnologijo, ki jo je kot že prej rečeno razvila prav NASA.

Uporablja tako oblikovano reakcijsko komoro,  da uniči vse bakterije, viruse, spore plesni, razgradi pline in odstrani škodljiv organski kemični dim (npr. cigaretni če gre za prostore namenjene kadilcem), različne vonje itd.
Ima unikaten futurističen design, deluje popolnoma brez zvoka, najpomembnejše pa je, da preprečuje širjenje okužb preko zraka.

Ker smo na našem Inštitutu popolnoma predani zdravju in čistoči, želimo poskrbeti za okolje kot celoto. Ker okolje niso samo površine ampak tudi ozračje, hodi tehnologija Airocide z roko v roki s celotno rešitvijo čistega in zdravega okolja.