EV termični sistem je vrhunski produkt zelene tehnologije najvišje kvalitete v celoti izdelan v jedru Italijanske industrije Milanu.

Je svojevrstna visokotehnološka rešitev na področju čiščenja, ki uporablja izjemno ekonomično tehnologijo termične suhe pare.

Ročna proizvodnja poteka na najvišjem nivoju s konstantnim testiranjem kakovosti, tako da lahko prav vsak EV upraviči svoj sloves.

Je varčna rešitev za podjetja, saj bazira na sistemu termične suhe pare, za delovanje pa potrebuje le elektriko in vodo.

Temelji na ekološki in posledično stroškovni učinkovitosti, katerega primarni namen je ustvariti čisto, zdravo in razkuženo okolje ne samo za stranke ampak tudi za zaposlene.

Strupene kemikalije, ki jih v podjetjih vsakodnevno uporabljamo za čiščenje, poleg uničevanja površin tudi negativno vplivajo na endokrini sistem v človeškem telesu, kar vodi do velikega števila zdravstvenih komplikacij.

Hlapi kemičnih čistil vsebujejo kancerogene sestavine (benzen, toluen, lug, perkloretilen, amonijev hidroksid, klorovo kislino,…), ki so izjemno škodljive za pljuča, jetra, ledvica in ostale organe.

Ekstremno visoke temperature suhe pare imajo tudi za »korona virus situacijo« izjemno pomembni razkuževalni efekt. Zaradi svoje šibke strukture je virus COVID-19 izjemno občutljiv na toploto in vlago. Četudi je izjemno nalezljiv, nima trdne beljakovinske lupine, ampak slabotno lipidno prevleko, katero vročina suhe pare dobesedno raztopi in uniči.

Južna Koreja je primer države, ki uporablja za razkuževanje virusa COVID-19 suho paro ne samo po podzemnih železnicah ampak celo v bolnišnicah. To je tudi razlog, da so Južna Koreja, Kitajska in ostale razvite azijske regije že popolnoma vpeljale tovrstno tehnologijo v njihov boj z virusi. Razkuževalni sistem ki deluje z aparatom EV3000i je namreč odobren s strani Centra za nadzor bolezni (CDC) kot učinkovit sistem dezinficiranja!